Kinderschilderijen

Vrolijk de kinderkamer op met een geweldig Knappe Koppen schilderij! Binnen het rijke aanbod van ontwerpen kun je zelf het formaat en de kleuren bepalen.

schilderijen in opdracht

Baby/Kids
Je kunt een kinderservies laten maken naar aanleiding van het geboortekaartje of een leuk ontwerp van ons kiezen. Deze "op maat opdrachten" hebben een levertijd van min. 2 weken. Wil je sneller, dan kun je kiezen voor onze

Deze specials (ook als 3-delig serviesje), waar je naam en datum aan toe kunt voegen, zijn altijd op voorraad en binnen 2 werkdagen klaar!


Love & Marriage

Ook altijd moeite om een persoonlijk kado te vinden voor een bruidspaar? Wat dacht je van een mooie schaal met het bruidspaar of een interpretatie van de trouwkaart er op geschilderd. Mocht je zelf in het huwelijksbootje stappen dan is een persoonlijk beschilderde mok voor de getuigen natuurlijk een fantastisch kado.

 

Just for fun

Gewoon omdat het leuk is om een persoonlijk kado te geven! Voor een verjaardag, verhuizing, jubileum, zwemdiploma, afstuderen, Valentijnsdag, moederdag…je kunt het zo gek niet bedenken! Met een op maat beschilderd kado geef je altijd iets unieks!

 

Klik op het servies voor foto's en inspiratie...

overig servies
kinderservies